Tuesday, May 18, 2010

Shoe-Shoe-Shoe

Hah! (hahaha, terkejut tak?).

Malas nak membebel, juz nak share some pics today. I sangat-sangat heart kasut-kasut di bawah which I found kat blog-blog random yang I surf yesterday. Very-very so me~~~ Huhu. I like shoes yang tinggi (of coz!) and nampak "rock"! I tak suka sangat yang high heels yang nampak sangat ladies. Huhu.

Taraaaaaaaaaaaaaaaaaaa~~~


So elegant-it's purple~~

Simple yet sangat gorgeous

Rock!!

I suka yang pink tu, sangat menarikkkkk

Simple and clean, yet very stylish

Stylo!

Rock check check rock rock~~~

Nak yang ni~~~ smart sangat!!

Love this too. smart!

Cun~~

Smart and stylo~~

Nampak comfort, sesuai utk jalan-jalan. Nak~~

Cool sangat! smart.

Love this one.. wish to have one~~ Smart!!

This one sangat elegant. Sesuai untuk buat pergi keje.

This one is one of my favourite. Smart!!! and it's wedges!

Love this one very much. Will buy it. Hehe. Smart!!!

Phheewwwwww.... I memang suka kasut-kasut yang macam ni. Hehe. It's so me. Baiklah kawan-kawan, kalau nak jugak beli, silalah layari blog ini (note: all the pics are taken from http://www.weloveyoushoes.blogspot.com/, http://kissandtellshoes.blogspot.com/ and http://clothesforfun-shoes.blogspot.com/.

p/s: shoes~shoes~shoes~ (bilalah nak pergi this kedai kat Bangsar, huhu)

-the end-

2 comments:

fanadz said...

'hah!'
macam kenal aje.hehehe.:P

Rasaksa Mini said...

hahaha. tu sergahan budak "gile" tu. hehe. agak2 beliau baca tak?