Tuesday, October 5, 2010

etadpu~~~

Hye all~~

Lama tak update sebab "salam" sangat. Haha. Tulisan secara terbalik telah melanda warga INSPEM. Ahaks.

Well, my hari raya was great! Meeting with all relatives is just so wonderful!

Open house setiap minggu ada je jemputan. Yang mane boleh pergi, saya pergi. Kalau tak pergi tu maknenye ada hal la tu. Huhu.

Aktiviti last weekend is menonton wayang; Charlie St. Cloud. Sedeyyyyyyyyy tak hingat cite tu. Anyway, Zac Efron is so hot!! Hahaha. Tetiba saya sangat adore this boy (padahal dulu geli gila tengok dia dalam High School Musical, hihu). Lakonan beliau pon mantap. Boleh jadi pelapis Brad Pitt, Tom Cruise etc. Haha. The story is interesting. Pegi la tonton, kalau belum tonton.


Well, after menonton, haruslah menghabiskan duit kan. Actually, on that day ade sedikit perselisihan faham dengan bf. So, untuk memujuk diri sendiri, determine nak shopping~~ Bila bf kata nak gi mane, saya jawab S.H.O.P.P.I.N.G (padahal
tengah merajuk time tu). Hahaha.

Telah ke Mid Valley untuk shopping. Dan-dan after shopping terus mood elok. Ditambah pulak dapat habuan from bf. Hahaha. Beliau belanja beli jeans kat ROMP. Di ROMP juga saya telah membeli sehelai coat-jacket yang cute sangat. Actually dah lama tak pegi ROMP. Dulu masa zaman belajar je slalu gi sane. Now, collection dia dh maju skit. Kira up to date gak la. Macam jeans yang saya beli tu, memang tengah cari that color-faded grey. Ala-ala lusuh gitu. Kate rock kan cik kiah!! Hahaha.

Coatjacket RM49.90

Faded jeans RM79.90

Pastu jalan-jalan lagi, terlalu Bodyshop. Berhajat untuk cari perfume murah sebab untuk belasah pergi keje hari-hari. Sayang nak belasah my Flora tu. So, decided utk beli perfume Bodyshop yang murah berbanding Hugo Boss Orange. Telah memilih perfume "Dream Unlimited' setelah dihasut oleh salesgirl tu. Perfume bau citrus, segar n agak light. Overall, agak suka. Tapi lagi suka kalau dapat Orangeee.

Dreams Unlimited RM115 @ 100ml

Tengah plan nak tengok "Eat, Pray, Love" lakonan Julia Roberts. Last week pergi sokmo full je. Hope this week dapat tengok itu cerita. Orang kata best. Orang kate la kan. That's y nak pegi tengok. Dengar cerita, this movie gives full impact to Julia. And rumors said Julia pon dah converted to Hinduism. Wow, sungguh hebat filem ni. Huhu.

p/s: "uka akus al silut macam in, tagnas tseb"

2 comments:

che fara a.k.a fanadz said...

tulisan terbalik telah melanda warga opisku.hehe. blom lagi cakap terbalik..pasni nak try tgk bole x korang paham aku cakap terbalik.haha.

neway, zac efron sangat hot dalam cite 17 again~~ jatuh cinta selepas cite tu. b4 ni tgk dalam high school musical biase je.

Rasaksa Mini said...

fara: haha. nnti try la post guna terbalik tu. ahaks.

yup, azc efron mmg hot! hahaha. tetiba suke dia lak.