Tuesday, April 26, 2011

Testing...Testing!!

HAHAHAHAHAHA. Gelak besar dulu sebelum start menulis balik.

Agak lama aku tak update blog. Ya, sejak my birthday bulan January. Oemmjayyyyyyyyy!

Bukan apa, aku berlagak bizi je. Dizzy pon ade gak. Hihu.

Baiklah, aku berjanji akan update blog sekerap mungkin selepas ini. Tetapi tidak bermakna aku tak update blog hidup aku tak happening. Masihh... masihhh happening. Cuma m.a.l.a.s je. Penyakit M tu memamg kebal lorh.

Opsss, entry 2nd time Bandung Trip kena tangguh lagi. Bukan ape, aku malas nak tunggu pic upload. Ahaks. Best tak alasan aku? Btw, it was a very2 good holiday with friends! Sangat happening, wish to have another trip with them again. Nak tak korang?

Aku suka bebel dalam blog sebab kurang air liur aku nak telan, kan? Lepas ni tahan je la dengar bebelan aku ye. Hikkks.

Ok, tata semua. Esok aku post entry Bandung yang agak basi. Tapi, tapi, tapi..... masih berguna for those yang planning nak pergi sana. Aku akan share benda-benda menarik and tempat-tempat menarik and ape-ape yang menarik la. Senang cerita.

Ok guysssssssssss, chiow~~

p/s: jeles tengok Cik Fara and Puan Bunga sentiasa mengupdate blog. Huhu.

3 comments:

bungacahaya said...

Mcm ko gak, bebel kat blog, kurang sket air liur nk telan. Hahahaha...pastu aku baca pantun sorang2 cam konon2 pertandingan pantun. Hehehe

cik fara @ fanadz said...

ahahaha.sila la cite psl bandung. aku cite aritu takbest. tak reti bercerita.
p/s:mestila nk holidei lagi~~next trip mane plak.hehe.

azlidaami said...

mahu gk follow for next trip...hehe